Prencsok János szakértő vagyok és Pásztón lakom. Tevékenységi köröm kiterjed a vadkár szakértés mellett az élő fák műszeres vizsgálatára is. A vizsgálatokat már 14 éve folytatom, a Magyar Faápoló Egyesület alapító tagjaként. Az  elsők között voltam én is, akik az országban „Minősített favizsgáló”-k lettünk. Sajnos ez a kisszámú favizsgáló csapat most még nem tudja elvégezni az ország minden részén előforduló és veszélyesnek látszó idős-beteg-sérült fák vizsgálatát, de folyamatos a képzés.

Szakértést az ország egész területén vállalok és folytatok. Győr – Komárom – Balassagyarmat – Debrecen – Hajdúszoboszló–Kiskunhalas – Dunaújváros – Tatabánya – Gödöllő -Budapest, szinte az ország minden részében végeztem már vizsgálatokat. A megbízást napokon belül elkezdem és a fák számától függően gyorsan elvégzem. Több vizsgálandó fa esetén  kisegítővel dolgozom.

Az elvégzett munkáról Szakvéleményt készítek. A Szakvélemény mellékletét képezi a minden fáról külön elkészített jegyzőkönyv és fényképfelvétel a külsőről- és a belsőről.

A munkadíj a vizsgálandó fák mennyiségétől függ, a megállapodott fa egységár minden költséget tartalmaz. ÁFA – mentes KATA–s egyéni vállalkozó vagyok, így a számlán ÁFA nem szerepel. A szakvéleményt a vizsgálat után 1-2 napon belül elkészítem.

A közelmúltban végzett néhány munkámról képes referencia szintén csatolásra került.  

Várom szíves érdeklődésüket.

Tisztelettel:

Prencsok János

minősített favizsgáló